Tarpeesta ideaksi

kaikenikäisille oppijoille

Ajatus tukiopetuspalveluja tarjoavan yrityksen perustamiseen on synnyttänyt tarve, johon olen törmännyt sekä työssäni opettajana että kotona äitinä. Olen luokanopettajana ja englannin opettajana tuntenut ajoittain voimattomuutta auttaa lapsia oppimisessa resurssien vähyydestä johtuen. Olen myös huomannut sen, että lapsen kanssa kaksin vietettynä aikana hän on saanut rauhassa kysyä kysymyksiä, joita ei ole isossa luokassa kehdannut kysyä ja onkin oivaltanut asian, joka on ollut esteenä asian oppimiselle. Tämä on tuottanut suurta onnistumisen ja oppimisen iloa sekä lapselle että minulle. Oppimisessa luottamus itseensä oppijana on äärimmäisen tärkeää.

Itselläni on kolme lasta, joista kaksi ovat koululaisia. Oman lapsen opettaminen on usein hyvin haasteellista. Arjessa on vaikea löytää yhteinen sopiva hetki ja meillä yleensä lasta ”väsyttää kamalasti” juuri sillä hetkellä, kun pitäisi yhdessä kerrata koulussa opetettuja asioita. Lapseni teini-ikä on myös tuonut yllättävää lisämaustetta elämään ja luo omat haasteensa yhteistyön löytymiselle.

Yrityksen nimi, Taikamaikat, kuvaa sitä taianomaista hetkeä, kun oppija hoksaa aluksi vaikealta tuntuvan asian ja tyytyväisyys suorastaan leijuu ympäristössä. Tosin taikojahan ei synny ilman työntekoa ja sitoutumista asiaan. Uskon, että Taikamaikat tarjoaa kaltaisilleni rennoille maikoille mahdollisuuden verkostoitua ja tehdä sitä työtä, josta nautimme. Saamme opettaa ja kokea oppimisen riemua yhdessä oppilaan kanssa.

Marju Markkanen

KT, perustaja

Osaavat opettajat

Taikamaikoilla työskentelevät motivoituneet ja ammattitaitoiset opettajat.

Haluamme antaa mahdollisuuden opettajille ja opettajiksi opiskeleville kehittyä ammatissaan ja toteuttaa kutsumustaan opetustyöhön. Porukkaamme kuuluu luokanopettajia, aineenopettajia ja erityisopettajia.

Kaikilla maikoillamme on suoritettuna ainakin yksi opetusalan tutkinto ja opettajan pedagogiset opinnot. Arvostamme pitkää työkokemusta. Kokenut opettaja on taitava pedagogi, joka pystyy lyhyessäkin ajassa havaitsemaan oppijan heikkoudet ja tarjoamaan oikeanlaista tukea, jotta tiedot, taidot ja itsetunto oppijana vahvistuvat.

Erinomaista palautetta

Taikamaikat pyrkii jatkuvasti kehittämään ja parantamaan palveluja. Annamme asiakkaille tyytyväisyystakuun: mikäli oppilas ei ole opetukseen tyytyväinen, hän voi keskeyttää opetuksen kesken sovitun toimituskauden.

Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja asiakkaamme ovat antaneet meille kiittävää palautetta. Asiakkaamme ovat arvostaneet erityisesti opettajiemme ammattitaitoa. Kaikki maikkamme ovatkin päteviä opettajia ja taitavia pedagogeja.

Ohessa on muutamia poimintoja asiakaspalautteesta:

 • Taikamaikkojen palvelu yleisesti: 10
 • Opettajan ammattitaito: 10
 • Oppimisen tulokset vastasivat tavoitteita: 9
 • Jos numero saadaan kevättodistuksessa nousemaan niin sitten voisi antaa 10.
 • Suosittelisitko palvelua ystävillenne? Kyllä
 • Kehitysehdotuksia tai kommentoitavaa? Opettajan innostava, positiivinen & kannustava asenne on auttanut ainakin meidän oppilasta hurjasti nostamaan omaa mielenkiintoaan sekä kieltä että yllättäen ylipäätänsä muitakin aineita kohtaan. Oppilaan kiinnostus opittavaa ainetta kohtaan on minusta aivan ehdoton edellytys uudenoppimiselle ja siinä opettajalla on ratkaiseva rooli hyvin monen oppilaan kohdalla.
 • Taikamaikkojen palvelu yleisesti: 9
 • Opettajan ammattitaito: 9
 • Oppimisen tulokset vastasivat tavoitteita: 8 1/2
 • Suosittelisitko palvelua ystävillenne? Kyllä
 • Kehitysehdotuksia tai kommentoitavaa? Opettaja on ammattitaitoinen ja käytökseltään asiallinen. Olemme tyytyväisiä ja tulemme käyttämään palveluanne vielä tämän vuoden puolella seuraavan matematiikan kokeen lähestyessä.
 • Taikamaikkojen palvelu yleisesti: 10
 • Opettajan ammattitaito: 10 vielä tietämättä kokeen tuloksesta
 • Oppimisen tulokset vastasivat tavoitteita: 10
 • Suosittelisitko palvelua ystävillenne? Kyllä
 • Kehitysehdotuksia tai kommentoitavaa? Opettaja oli oikein miellyttävä, ystävällinen ja kärsivällinen – hyvä opettaja. Tulevaisuudessa jos tarvitsemme matematiikan opettajaa, toivomme, että hän olisi käytettävissä.

Ota yhteyttä

Parhaiten pääset alkuun ottamalla meihin yhteyttä ja kertomalla oppimiseen liittyvistä haasteistanne. Tutustu tarjoamiimme palveluihin tai kerro vapaamuotoisesti minkälaisiin tarpeisiin toivoisit meiltä ratkaisuehdotusta. Voit myös jättää soittopyynnön kätevästi sivun alareunasta.

Please leave this field empty.