Opettaja, haluatko tehdä enemmän?

Tule meille töihin

On opettajia, jotka haluavat tehdä enemmän oppilaiden osaamisen kehittämisen eteen kuin mitä tällä hetkellä pystyvät. Tarjoamme opettajille mahdollisuuden tehdä kauttamme opetustyötä päätyönsä ohessa ja toteuttaa näin kutsumustaan sekä saada työstään lisäansioita.

Taikamaikkojen toiminta perustuu uudenlaiseen toimintamalliin – osaamisyhteisöön. Hyödynnämme toiminnassamme yhteisöllisten välineiden ja tietotekniikan mahdollisuuksia, eli pystymme toimimaan juuri siellä missä opettaja haluaa. Yhteisömme kautta mahdollistamme opettajille osaamisensa jakamisen ja kehittämisen aktiivisessa yhteistyöverkostossa.

Tarjoamme kaiken ikäisille oppijoille yksilöllistä lisä- ja tukiopetusta opintojen tueksi. Lisäksi tarjoamme opettajille valtakunnallisen yhteistyöverkoston, jonka kautta opettajat voivat jakaa ja kehittää osaamistaan.

Haluatko olla osa kasvavaa opettajayhteisöä?

Rakennamme aktiivisesti koko Suomen laajuista osaajaverkostoa ja haemme lisää opettajia osaksi kasvavaa yhteisöämme.

Verkoston kautta saat mahdollisuuden jakaa omaa ammattitaitoasi ja saada uusia ideoita kollegoilta oppimisen ja opettamisen metodien kehittämiseksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä opetustyötä – työtä, jonka osaat ja josta nautit. Ammattitaitoasi arvostetaan ja saat työstäsi kunnon korvauksen. Teet töitä sinulle sopivassa laajuudessa ja haluaminasi ajankohtina. Lisäansiosi määräytyvät tekemiesi tuntien mukaisesti. Tutustu tarjoamiimme palveluihin.

Edellytämme sinulta opettajan koulutusta tai meneillään olevia opettajaopintoja. Sinulla tulee olla valmiudet toimia osaajaverkostossa ja halu kehittää oppimisen sekä opettamisen metodeja. Toimimme arvojemme pohjalta, seuraamme toimintamme laatua ja asiakaspalautetta. Edellytämme sinulta toimimista niiden mukaisesti.

TUTUSTU MEIHIN PAREMMIN

Lähetä lomake

tai ota suoraan yhteyttä!

Puhelin: 040 197 1729
Sähköposti: info@taikamaikat.fi

Please leave this field empty.